Partnerek véleménye rólunk:

Balmaz-Sütöde Kft. - Balmazújváros
Már évek óta folyamatos kapcsolatban vagyunk a céggel, munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk. Magas minőségben dolgoznak, mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!
Néró 2001 Bt. - Debrecen
A cég dolgozói nagyon körültekintőek és segítőkészek munkájuk során. A jogszabályokban jártasak, nem nekünk kell azokat nyomon követni. Gyorsan és alaposan dolgoznak.
Ikon Étterem - Debrecen
A Confidant Kft. dolgozói nagyon kreatívak és konstruktívak. Hihetetlenül gyorsan dolgoznak amennyiben sürgős munkáról van szó. Nálam is ez volt a helyzet, bemutatásra készítettek veszélyelemzést, melyet a szakhatóság is hibátlannak tal
Kele-Vegye Kft. - Létavértes
Nagyon megbízható cég, amikor esedékes egy szolgáltatás előtte ők jelentkeznek, nem kell észben tartanom, hogy mikor járnak le. A jogszabályi változásról rendszeresen informálnak és maximálisan odafigyelnek az ügyfelekre.
Balogh Ferenc e.v. - Vésztő
Előzékeny, segítőkész és emberbarát cég. Találkozásainkkor mindig felhívják figyelmünket a hiányosságokra, érthetően elmagyarázzák és megoldási javaslatot tesznek, hogy szakhatósági ellenőrzéskor ne találjanak hibát üzletemben.